perjantai 8. marraskuuta 2019

Hääblogipäivä Hyvinkään Sveitsissä!

* Postaus kirjoitettu kaupallisessa yhteistyössä Hotel Sveitsi, SeikkailuSveitsi, Superpark Sveitsi, WayOut Sveitsi, ValoFilms, Kontion Mehu, Luonkos, EATfinland, Havu ja Helmi, Linnan Marenki, Festa Zannoni, Evelynn Beauty, Häät-lehti, Mennään Naimisiin, Lyyli Wedding & Jotain Uutta -podcast, Love Me Do, Calligraphen ja Foodin kanssa. Kaikki postauksen kuvat: ValoFilms.


Pari viikkoa sitten tiedossa oli taas ihana päivä, kun pääsin Hyvinkäälle viettämään Hastaghäät-blogin Ellin järjestämää upeaa Hääblogipäivää numero 3! Päivä alkoi kun ihana Sarah nappasi minut kyytiin Vantaalta ja ajelimme noin puolisen tuntia Hyvinkäälle, eli mielestäni juuri sopivan verran kaupungista poispäin. Hääblogipäivä järjestettiin tällä kertaa Hotel Sveitsissä, joka olikin minulle ihan uusi tuttavuus. Päivä sisälsi sopivasti ruokaa, kuohuvaa, ohjelmaa, herkkuja ja ihanaa häähumua, ja pääsimme mm. tutustumaan Hotelli Sveitsin erilaisiin juhlatiloihin sekä huoneisiin. Vinkkinä, että Sveitsissä on mahdollista järjestää monenlaiset häät upeissa puitteissa, ja kannattaakin laittaa heille viestiä, jos tyylikkäät hotellihäät kiinnostavat! Myös hääyötä ajatellen Hotel Sveitsi on oiva vaihtoehto, ja esimerkiksi hotellin juniorsviitit toimisivat tarkoitukseen erinomaisesti. Hotelli vakuutti minut monipuolisuudellaan, palveluillaan ja viihtyisällä ympäristöllään, ja suunnittelenkin parhaillaan K:lle joululahjaksi pientä Staycationia Sveitsissä... 



Hotellin kylpyhuoneet olivat mielestäni todella tyylikkäät.
Hotellin tarjoaman lounaan ja hotellikierroksen jälkeen pääsimme osallistumaan Havu ja Helmen järjestämälle ihanalle vesiväri-workshopille, ja voi vitsi miten koukuttavaa ja terapeuttista maalaaminen olikaan. Teemana meillä oli minikimppujen maalaaminen, joka oli samalla haastavaa mutta palkitsevaa. Olin itse maalannut viimeksi varmasti yläasteella, joten oli ihana päästä pitkästä aikaa siveltimen ääreen, vaikka piirtäminen onkin vihoviimeinen asia mitä osaan. Ilokseni saimme vesivärit mukaamme myös kotiin, ja olenkin nyt kovasti ottanut takaisin tätä useamman vuoden maalaamattomuutta. :D  




Havu ja Helmen upeita paperituotteita. Heiltä onnistuu mm. kutsut, workshopit ja muut häiden paperituotteet!
Päivä sisälsi myös runsaasti herkkuja (=parasta), joista voin suositella lämpimästi Linna Marengin sekä Festa Zannonnin tuotteita ja palveluita esimerkiksi häihin. Molemmista löytyy useampi maistelukerta takana, ja nämä maistuvat ja näyttävät kyllä aina yhtä hyviltä. Minulle iski todellinen valinnanvaikeus näiden kakkukuvien kanssa, joten saatte nauttia näistä nyt useamman kuvan verran. Linnan Marengin yksittäispakatut marengit olisivat myös ihan mahtava vieraslahja-idea, samoin kuin myös Foodinin ihanat minisuklaalevyt. Molempia löytyy saatavilta useita eri makuja, ja Linnan Marengin marenkeja on saatavilla myös eri muodoissa. Juomana meillä toimi mm. Kontion Mehun Lehtikuohuva, joka on ihan super vaihtoehto esimerkiksi häiden alkoholittomaksi. 




Herkkuja meillä riitti, ihania kakkuja, macaronseja ja Hotel Sveitsin tarjoamia hedelmiä ja naposteltavia. 
Illan päätteeksi upeat Lyylin naiset tulivat esittäytymään ja esittelemään heidän uutta Lyyli-konseptia, joka on ihan uudenlainen hääjuttu morsiamille. Kaikkien vähänkään häähumuun hullaantuneiden kannattaakin tutustua palveluun, koska tämä yhteisö on jotain mitä itse olisin kovasti kaivannut hääsuunnittelun aikana. Lyyli tarjoaa mm. erilaisia tapahtumia, vertaistukea ja muita Lyyli-morsiamia, joiden kanssa fiilistellä ja nauttia hääsuunnittelusta, kuulostaa siis aika täydelliseltä! 


Hääblogipäivän kuvasi tuttuun tapaan ValoFilmsin ihana Asta, ja heitäkin voin vain lämpimästi suositella. ♥️ Olenkin melko innoissani, sillä toivon mukaan tapaan Astan uudestaan hyvinkin pian erään toisen ihanan kuvauksen merkeissä (ja tämä on paljon sanottu ihmiseltä, joka vihaa kameroita ja kameran edessä olemista).



Päivän lopuksi saimme mukaamme lahjapussukan joka sisälsi tuotteita aina herkuista häätavaroihin ja kosmetiikkaan. Ajattelin järjestää näistä piakkoin myös pientä arvontaa, jotta kaikki tavarat pääsevät pian arvoisensa käyttöön. :)


Kiitos kutsusta sekä upeasta päivästä Elli sekä muut mukana olleet bloggaajat, teidän seura on kyllä ehdottomasti bloggaamisessa parasta! ♥️

Mukana päivässä:

Sini/ Kaksistaan
Jasmiina/ Häähumussa

Ihanaa viikonloppua, täällä ollaan jo ihan joulufiiliksissä! 

♡ J

Ps. Koodilla HÄÄBLOGIPÄIVÄ2019 saat -20% alennusta hampaidenvalkaisusta Evelynn Beauty:ssa. Koodi on voimassa 04/2020 asti, eli ensi vuoden morsiamet kannattaa hyödyntää tämä, jos hampaiden valkaisu on ollut suunnitelmissa! Samasta paikasta löytyy myös runsaasti muita kauneuteen liittyviä palveluita.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi! ♥️

Istumajärjestys ja pöytäkartta

Kaikki postauksen kuvat ovat Roosa Blom Photographyn käsialaa.   Ihana ehtiä tänne blogin puolelle pitkästä aikaa! Meidän arki muuttui tam...